Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΓΓΕΛΙΚΗ" - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Θεατρική παράσταση "Αγγελική" - Ηράκλειο
Διεύθυνση: 
Πλαστήρα, Ηράκλειο
Περιοχή: 
Ηράκλειο
Ημερομηνία: 
Κυρ, 10/07/2016
Ώρα: 
21:30
Είσοδος: 
Κανονικό: 10 ευρώ , ΑΜΕΑ, άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι: 8 ευρώ
Κατηγορία: 
Τέχνες

Η πραγματική ιστορία της Αγγελικής Ματθαίου, όπως η ίδια τη διηγείται 70 χρόνια μετά. Ένας μονόλογος για τρεις ηθοποιούς. Η Αγγελική Ματθαίου, όπως μας λέει στην αρχή της παράστασης, είναι «...παιδί της Λωζάνης, της συνθήκης της Λωζάνης». Η ιστορία της ξεκινά στα 1922 στο σπίτι της και συνεχίζει με ένα πολύχρονο οδοιπορικό προς τα ενδότερα της Τουρκίας στη διάρκεια του οποίου χάνει όλη της την οικογένεια. Έπειτα από χρόνια καταλήγει στην Αθήνα και τέλος στο Ρέθυμνο.

Το μεταναστευτικό είναι ένα φλέγον ζήτημα που συνεχίζει να διχάζει την κοινή γνώμη σε όλη την Ευρώπη. Μέσα από την προσωπική της ιστορία , η Αγγελική θέτει ξανά τα ερωτήματα: Τί εστί εθνική ταυτότητα; Τί εστί έθνος;

Οι Killing the Fly είναι μία θεατρική ομάδα με βάση την Αθήνα. Αποτελείται από την Κατερίνα Δαμβόγλου και τον Robin Beer. Εργαζόμαστε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουμε συνεργαστεί με θεατρικές ομάδες όπως οι Complicite, οι Blind Summit, οι Theatre Rites και έχουμε παρουσιάσει τη δουλειά μας στο Little Angel, στο Rich Mix, στην English National Opera, την Nederlandse Opera, στη Σκάλα του Μιλάνου, στην Όπερα Νουβέλ της Λυών, στο Φεστιβάλ της Αιξ-αν-Προβάνς και στο Φεστιβάλ του Σάλζβουργκ.

Στη δουλειά μας, μας αρέσει να παίζουμε με την έννοια του ρυθμού και του χώρου.Επίσης, χρησιμοποιούμε πολύ μάσκες, κούκλες και πρακτικές του σωματικού θεάτρου. Η δουλειά μας είναι προσιτή σε όλους με παιχνιδιάρικο ύφος και ταξιδιάρικη διάθεση.

 

Χάρτης: 
Javascript is required to view this map.
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα