Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ

Καλωσήρθατε στο kritikoi.com, έναν ιστοχώρο αφιερωμένο στην Κρήτη!

Ο ιστοχώρος μας διαθέτει τον καλύτερο μηχανισμό μαντινάδων στο διαδίκτυο. Μέσω του ιστοχώρου μας μπορείτε να προσθέσετε μια μαντινάδα, να βαθμολογήσετε τις υπάρχουσες, να απαντήσετε σε μια μαντινάδα με μια άλλη μαντινάδα, να γράψετε σχόλια, να στείλετε μαντινάδες με email κερδίζοντας πόντους, να μαρκάρετε μια μαντινάδα ως ακατάλληλη και άλλα πολλά... Για κάθε σας δραστηριότητα κερδίζετε πόντους με βάση τους οποίους μπορείτε να κερδίζετε πλούσια δώρα.

Μερικές συνοπτικές οδηγίες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του ιστοχώρου μας:

Εύρεση Μαντινάδων

Στις Μαντινάδες ανά Κατηγορία μπορείτε να δείτε εποπτικά όλες τις κατηγορίες μαντινάδων καθώς και τον αριθμό μαντινάδων που υπάρχουν καταχωρημένες ανά κατηγορία. Επίσης, μπορείτε να δείτε ταξινομημένες τις μαντινάδες με βάση κάποια κριτήρια όπως: Πιο πρόσφατες μαντινάδες, καλύτερες μαντινάδες κλπ.

Προσθήκη Μαντινάδων

Από την σελίδα Στείλτε Μαντινάδες μπορείτε να προσθέσετε την δική σας μαντινάδα ή όποια μαντινάδα γνωρίζετε. Για κάθε μαντινάδα που καταχωρείτε στον ιστοχώρο μας κερδίζετε 1 βαθμό. Σας δίνεται η δυνατότητα να δηλώσετε αν είστε εσείς ο δημιουργός, και αν δεν είστε εσείς η δυνατότητα να δηλώσετε τον δημιουργό αν τον γνωρίζετε. Η μαντινάδα που προσθέτετε μπορεί να ανήκει μέχρι και σε 3 κατηγορίες ταυτόχρονα. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετες πληροφορίες για την μαντινάδα σας, όπως λίγα λόγια για την ιστορία της, τον λόγο για τον οποίο γράφτηκε κλπ.

Βαθμολογία Μαντινάδων

Μπορείτε να βαθμολογήσετε τις υπάρχουσες μαντινάδες (1 έως 5 αστέρια) ώστε να αναδειχθούν οι καλύτερες. Παρακαλούμε βαθμολογείτε όσο περισσότερες μαντινάδες μπορείτε ώστε να υπάρχει πάντα επαρκής αριθμός ψήφων για μια αντικειμενική βαθμολογία.

Αποστολή Μαντινάδων με email

Μέσω του ιστοχώρου μας μπορείτε να στείλετε/να αφιερώσετε μαντινάδες σε φίλους σας μέσω email. Για κάθε email που στέλνετε έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 βαθμούς για κάθε φίλο σας που θα γραφτεί στον ιστοχώρο μας. Γι' αυτό όσο περισσότερα email στέλνετε τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε πόντους.

Αποστολή Προσκλήσεων

Με παρόμοιο τρόπο, όπως και με τα emails, από τη σελίδα Προσκαλέστε έναν φίλο μπορείτε να στείλετε προσκλήσεις σε φίλους σας για να εγγραφούν στον ιστοχώρο μας κερδίζοντας 3 πόντους για κάθε φίλο σας που θα εγγραφεί. Η διαφορά των προσκλήσεων σε σχέση με τα emails είναι ότι τα emails σχετίζονται με κάποιο συγκεκριμένο περιεχόμενο (πχ. κάποια μαντινάδα) ενώ οι προσκλήσεις είναι ανεξάρτητες περιεχομένου.

Ευχόμαστε καλή περιήγηση!!

Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα