Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ - "MINIMALS" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Απόστολος Ρίζος - "Minimals" στα Χανιά
Απόστολος Ρίζος - "Minimals" στα Χανιά
Διεύθυνση: 
Α' Πάροδος Νικηφόρου Επισκόπου 6-8, Σπλάντζια, Χανιά
Περιοχή: 
Χανιά
Ημερομηνία: 
Πέμ, 11/02/2016
Ημερομηνία: 
Παρ, 12/02/2016
Ώρα: 
23:00
Είσοδος: 
Δεν υπάρχουν πληροφορίες
Κατηγορία: 
Μουσική

Ρυθμός, συναίσθημα και ερμηνεία συναντιούνται σε ένα μουσικό project μυσταγωγίας.

Ο Απόστολος Ρίζος, επιστρέφει στο αγαπημένο του μουσικό στέκι των Χανίων, στο jazz bar «Οδός Ονείρων» , την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου για δύο μοναδικές παραστάσεις.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία παρουσιάζει ένα ανανεωμένο μινιμαλιστικό μουσικό project με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών, αλλά και τη δυνατότητα που έχει να εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών.

Με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα συμπράττει μουσικά με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή Κουέλη, δημιουργώντας ένα πλήρες ηχητικό και ρυθμικό τοπίο, που άλλοτε δονείται μουσικά από τον απόηχο της παράδοσης και άλλοτε από τον ηλεκτρισμό του σήμερα.

Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου (“Τι να θυμηθώ”, Να ’μαστε μαζί, Μη φύγεις) συναντούν τα πιο πρόσφατα («Το ψάρι», «Σ΄αυτή τη χώρα», «Παιδικό Τραγούδι») και άλλα που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν άμεσα («Το σπίτι που μεγάλωσες») για να συνομιλήσουν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη, τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 22:30, “Οδός Ονείρων”, Α' Πάροδος Νικηφόρου Επισκόπου 6-8, Σπλάντζια, Χανιά / Τηλ. Κρατήσεων 6944155252 .

Παίζουν:

Θεόδωρος Κουέλης: ηλ. κοντραμπάσο / beatbox / loops

Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops

YouTube playlist: http://rlu.ru/oAq
YouTube Official Channel: https://www.youtube.com/ApostolosRizos
Facebook page: https://www.facebook.com/ApostolosRizosOfficialPage
Website: www.apostolosrizos.gr

Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα
Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες - Ηλεκτρικά Οχήματα